Food&Cake Partycreations - Verras je gasten en jezelf.....

Over ons
 
Chocoladetaart met echte rozen Food&Cake Partycreations
Onze hand gemaakte taarten zijn ongetwijfeld prachtig om te zien maar het is voor ons net zo belangrijk dat ze subliem smaken.
 
Food&Cake Partycreations is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken en designs met het oog op de veranderende trends in de patisserie. Je kunt bij ons terecht voor een klassiek ontwerp maar ook voor een taartje met een knipoog:) Omdat wij geen limiet stellen aan de grootte van de te bestellen taarten is er geen bijzondere gelegenheid nodig om een van onze creaties te bestellen. Bestel gerust een 'cake for two', een 'cake for four' etc.
 
Taartcadeau
 
cadeau taartje Food&Cake Partycreations
Wij bieden een exclusieve service “Taartcadeau”. Het is nu mogelijk om iemand op afstand met een prachtige taart te verrassen, wellicht vergezeld van een mooie fles champagne of een bijpassende dessertwijn. De taart wordt dan feestelijk ingepakt en afgeleverd op het opgegeven adres (binnen de Randstad).
 
 
 
Workshops
 
kinderworkshop Food&Cake Partycreations
Daarnaast kun je bij ons terecht voor leuke workshops 'basis technieken taartdecoratie' en uiteraard kinderworkshops! Geweldig idee voor een verjaardags- of kinderfeestje.. 
 
 
 
 
Hapjes, amuses, hors d' oeuvres en nog veel meer...
 
Zalm bonbon Food&Cake Partycreations
Als het om het eten gaat ligt de focus bij 'Food&Cake Partycreations' op de kwaliteit , bijzondere smaakcombinaties en culinaire hoogstandjes. Je kunt kiezen voor een menu van onze luxieuze amuses en hors d'oeuvres, plateaus met bijzondere hapjes, crutides en salades of een diner ter plaatse laten verzorgen.
 
High Tea
 
Entertain met stijl en kies voor een van onze High Tea concepten. Voor iedere gelegenheid een passend menu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint