Food&Cake Partycreations - Verras je gasten en jezelf.....
Food&Cake Partycreations maakt zowel prachtige gelegenheidstaarten en cupcakes als luxe partyfood.
 
De prijs van een taart op maat van Food&Cake Partycreations  begint bij € 2,50 per persoon. Voor alcoholische ingrediënten, zeer uitgebreide boetseersels, verfwerk en stapeltaarten wordt een meerprijs berekend.
 
 
 
Cupcakes
De prijs van losse cupcakes is vanaf € 2,50 per stuk, met een minimale afname van 12 stuks. In combinatie met een taartbestelling is de prijs van cupcakes vanaf € 2,00 per stuk, met een minimale afname van 12 stuks. De prijs van kleine cupcakes is vanaf € 1,00 per stuk (ook in combinatie met een taartbestelling), met een minimale afname van 24 stuks.
 
Bruidstaarten
De prijs van een bruidstaart op maat van Food&Cake Partycreations begint bij € 3,50 per persoon, met een minimale afname van 20 personen. Echter voor uitgebreide versieringen zoals bloemen, boetseersels, spuit- en verfwerk kan een meerprijs worden berekend, evenals voor alcoholische vullingen en stapelen.
 
Taartbodems
In een taart zijn we bij  Food&Cake Partycreations op zoek naar het wow-effect: een onverwachte crunch of een verrassende structuur van de taartbodem.
U kunt kiezen uit de volgende taartbodems of (tegen een meerprijs en in overleg) voor een combinatie daarvan:  
  1. chocolade of vanille biscuit
  2. romige Amerikaanse chocolate mud cake
  3. luchtige maanzaadcake (apart vanwege zwarte kleur en verrassende bite)
  4. krokante meringue
  5. krokante hazelnoot meringue
  6. Financier (amandelbiscuit)
 
Vullingen
De vulling maakt het af! Het is belangrijk dat de vulling goed bij de taartbodem en bij de andere vullingen aansluit … en uiteraard waanzinnig smaakt!
 
Standaard vullingen:
De standaard vulling is vanille botercrème of botercreme gemengd met jam in de smaak naar keuze. Voor de overige vullingen en toevoeging van verse vruchten en/of alcoholische dranken wordt een meerprijs berekend.
 
Overige Vullingen:
Daarnaast zijn de volgende vullingen mogelijk:
* vanille botercrème met verse vruchten of andere smaakmakers
* Swiss of Italian buttercream (op basis van meringue)
* luchtige bavarois in de smaak naar keuze (mango-limoen, perzik, peer, rode vruchten, aardbei, framboos, bosbes, citroen, bloedsinaasappel,  maar ook tiramisu,  amaretto, amandel, koffie, noten etc.).
* chocolade ganache met daarin verwerkte verse frambozen, perziken of blauwe druiven of een ander soort fruit naar keuze;
*  witte chocolade ganache
* witte chocolade-vanille mousse
* Mokkacrème
* Kastanjecrème
*  Kastanje/chocoladecrème
* Champagnecrème de luxe
* Chocoladeroomcrème
* Witte chocoladeroom
* Witte chocolademousse
* Dulce de Leche (een Argentijnse karamelpasta)
* Chocolademousse
* Hazelnootmousse
* Cappuccino mousse
* Slagroommousse met vruchten
* Koffiebavarois
* Notenbavarois
* Aardbeibavarois
* Lemon curd
* Zwitserse room
* Bokkenpootjes met slagroom
* Marsvulling
* Slagroomvulling.
 
Kindertaarten
Bij een kindertaart is het aan te raden om te kiezen voor een niet al te uitgesproken smaak, bijvoorbeeld een luchtige vanille biscuit met slagroomvulling en een laagje jam en/of verse vruchten. Uit ervaring weet ik dat dit heel goed in de smaak valt bij de kids. Een goed alternatief hiervoor is bijvoorbeeld chipolata-taart met Zwitserse room en bigarreaux (kleine gekleurde stukjes gekonfijt fruit) of een chocoladetaart met slagroom en marsvulling.
 
Afwerking:
Fondant taarten worden afgewerkt met een laag botercrème en deze worden vervolgens bekleed met fondant. Ten slotte worden ten behoeve van de decoratie verschillende technieken toegepast. Denk hier aan bijvoorbeeld handgemaakte bloemen, geboetseerde bloemen en  dieren, puzzelplaatjes of andere soorten themadecoraties.
 
Overleg:
Uiteraard zijn alle (hier niet genoemde) opties/wensen altijd bespreekbaar.
 
Ophalen/bezorgen:
Bruidstaarten worden binnen een straal van 10km gratis bezorgd, daarbuiten wordt een kilometervergoeding gerekend van € 0,20 per gereden kilometer. Het aantal gereden kilometers zal worden berekend aan de hand van de routebeschrijving op Google Maps.
 
Gewone taarten en cupcakes worden in principe niet bezorgd. In uitzonderlijke gevallen kan hierover een afspraak gemaakt worden, er geldt dan een vergoeding van € 0,20 per gereden kilometer. Het kan echter zijn dat het op de door u gewenste datum en tijd niet mogelijk is voor Food&Cake Partycreations om uw bestelling te bezorgen.
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint