Food&Cake Partycreations - Verras je gasten en jezelf.....
Ophalen/bezorgen:
 
Leveringen worden binnen een straal van 10km gratis bezorgd, daarbuiten wordt een kilometervergoeding gerekend van € 0,20 per gereden kilometer. Het aantal gereden kilometers zal worden berekend aan de hand van de routebeschrijving op Google Maps.
 
Het kan echter zijn dat het op de door u gewenste datum en tijd niet mogelijk is voor Food&Cake Partycreations om uw bestelling te bezorgen.  
 
Het oriënterend gesprek inclusief proeverij bedraagt € 20,00. Dit bedrag wordt uiteraard op uw factuur in mindering gebracht indien u een definitieve bestelling plaatst. 
 
Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, dient het gehele bedrag van de factuur uiterlijk 7 dagen voor levering te zijn bijgeschreven op de rekening van Food&Cake Partycreations.Bij annuleren tot 7 dagen voor levering zal het volledige bedrag worden teruggestort.
 
Bij annuleren tot 4 dagen voor levering zal 50% van het volledige bedrag worden teruggestort.Bij annuleren binnen 4 dagen voor levering vervalt het recht op terugbetaling.
 
In geval van onmogelijkheid tot levering door toedoen van derden of in geval van overmacht, kan Food&Cake Partycreations niet aansprakelijk gesteld worden.  
 
Bruidstaarten worden binnen een straal van 10km gratis bezorgd, daarbuiten wordt een kilometervergoeding gerekend van € 0,20 per gereden kilometer. Het aantal gereden kilometers zal worden berekend aan de hand van de routebeschrijving op Google Maps.
 
Gewone taarten en cupcakes worden in principe niet bezorgd. In uitzonderlijke gevallen kan hierover een afspraak gemaakt worden, er geldt dan een vergoeding van € 0,20 per gereden kilometer. Het kan echter zijn dat het op de door u gewenste datum en tijd niet mogelijk is voor Food&Cake Partycreations om uw bestelling te bezorgen.  
 
Contact:                                                                              
Agnes de Groot-ZolynskaFood&Cake Partycreations
Tel. 06-18514813e-mail: foodcake@live.nl 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint